Населба 0 0.00

0-Написи
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Geovision 82-VMSP064-0040 GV-VM Про за 64CHs Платформа со кој 3 Партија IP Камери 40 Канал

Geovision 82-VMSP064-0040 GV-VM Про за 64CHs Платформа со кој 3 Партија IP Камери 40 Канал

DEN 0.00
 

Достапно за нарачка
Залиха

64 chs платформа (40ch) Тип на Производ : Лиценцирање на Софтверот Лиценца Тип : Лиценца Тип на Производ : . 64 chs платформа (40ch) Тип на Производ : Лиценцирање на Софтверот Лиценца Тип : Лиценца Тип на Производ : Лиценцирање на Софтверот Лиценца Тип : Лиценца Производителот Дел Број : 82-VMSP064-0040 Лиценца Количина : 40 Канал Лиценца Количина : 40 Канал Производителот : Geo Vision, Inc Име на Производ : Видео Софтвер за Управување за 64 CHs Платформа со кој 3 Партија IP Камери Софтвер Име : Видео Софтвер за Управување за 64 CHs Платформа со кој 3 Партија IP Камери Бренд Име : Geo Vision Бренд Име : Geo Vision.

Спецификација

Избор на клиент